İbretlik Hikayeler
İbretlik Hikayeler bölümümüzde birbirinden güzel ve ders almamız gereken ufkumuzu genişletip bizlere ferahlık sunan hikayeler mevcuttur. Bu hikayeleri okudukça hayatımızdaki yanlışları ve eksiklikleri fark edebiliriz. Hatta belkide o hataları düzeltmek için kendimizde bir ışık yanmasını sağlayabiliriz.
İbretlik Hikayeler bazen gerçekten duygusal yönümüzün açığa çıkmasına sebep olabilir. Bazen de sadece kendimize değil çevremize de farklı şekillerde eğitici ve örnek olacak şeyler öğrenebiliriz. Bu bölümde en çok ülkemizdeki olaylardan esinlenerek yazılmış yazılar olduğu gibi farklı ülkelerdeki yabancı insanlarında ibretlik kısa veya uzun hikayelerini de okumuş olacaksınız.
Kendi başınızdan geçen veya birilerinden duymuş olduğunuz ama bunu da herkesin bilmesi gerekli diye düşündüğünüz ibretlik hikayeleriniz varsa sitemizdeki Hikayenizi Ekleyin sayfasından yayınlanması için bizlere ulaştırabilirsiniz.
-
Çok Güzel Hikaye “Aşina”
Çok Güzel Hikaye “Aşina” Kentin çamurlu yollarından çok güzel hikaye Sabah sabah akıyor Loş karanlıklar Bu kent yine her…
Devamını Oku » -
Ders Veren Hikayeler “Ekşi Yüzlünün Balı”
Ders Veren Hikayeler “Ekşi Yüzlünün Balı” Ders Veren Hikayeler, Tatlı Dilli, güler yüzlü bir delikanlı bal satardı. Bu, öyle yakışıklı,…
Devamını Oku » -
Hikaye Okuma “1980′ DEN ÖNCE DOĞANLAR!”
Hikaye Okuma “1980′ DEN ÖNCE DOĞANLAR!” Hikaye Okuma, Oğlum bana sordu: “Baba siz daha önce nasıl yaşadınız”? “Nasıl yani” nedim Teknolojiye…
Devamını Oku » -
Çok Güzel Bir Hikaye,”BAŞARDIM…”
Çok Güzel Bir Hikaye,”BAŞARDIM…” Çok Güzel Bir Hikaye;Hiç bilmediğim bir şehir de, yeni doğmuş bir bebek kadar bilgisiz ve ürkektim.…
Devamını Oku » -
Ağlatan Hikayeler “Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar”
Ağlatan Hikayeler “Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar” Ağlatan Hikayeler, “Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar” türküsünün gerçek ve acıklı hikayesi; Çok…
Devamını Oku » -
“Çok Güzel Bir Hikaye”
“Çok Güzel Bir Hikaye” “Baba Kokusu Tükenmiş Bir Çocuğun Anısına” Hikaye: Şimdi özlem doluydu yüreği. Kim bilir kaç kişilik özlem…
Devamını Oku » -
Bir İbretlik Hikaye “Kıntır Ailesi”
Bir İbretlik Hikaye “Kıntır Ailesi” Mutfak perdelerini sıkıca çektiler. Evde muazzam bir yemek kokusu vardı. Civarda dolaşan kedileri odun fırlatarak…
Devamını Oku »