Reklam

İstanbul Kağıthane Kiralık ve Satılık Daireler

Kiralık Ev

İstanbul Kağıthane ilçesi inşaat firmalarının yeni projeleriyle değer kazanmaya devam ediyor

İstanbul’un her geçen gün gelişmeye devam eden emlak piyasasında Kağıthane’ye olan ilgi her geçen gün artıyor. Kağıthane satılık daire bazında çok fazla talep artışı yaşarken, yeni gelen projelerle inşaat projeleri bu talebe arz olarak karşılık veriyor. Kağıthane’nin daha merkezi ilçelerinden Çeliktepe satılık daire açısından yükselişini sürdürüyor.

İnşaat sektörünün son yıllarda fazlaca aktif olduğu İstanbul’da Kağıthane kiralık daire açısından hem yalnız yaşamayı tercih edenlerin hem de ailelerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özellikle Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı projesinin açıklanmasıyla daha da prim yapan bölgede her fiyattan birçok emlak seçeneği bulunuyor. Merkezi konumuyla Çağlayan, Gültepe, Çeliktepe gibi semtleri barındıran Kağıthane, öğrenciler ve beyaz yakalılar için de bir alternative oluşturuyor.

Türkiye’nin yeni nesil emlak ilan platform Metrekare.com iseKağıthane kiralık daireleri ve satılık daire ilanlarını incelemek için en başarılı emlak ilan platformu olarak göze çarpıyor. Teknolojik alt yapısı ve kullanıcı dostu tasarımıyla ev arayanlara kusursuz bir emlak arama deneyimi yaşatmayı planlayan Metrekare.com, web sitesini mobil uygulamalarla destekliyor. Android, iPhone ve iPad gibi cihazlarda kullanılabilen Metrekare.com uygulamalarıyla emlak aramak hem daha kolay hem de daha eğlenceli bir hale geliyor.

Gülten AJDER

Kitap okumayı seven insanlar daha zeki ve daha başarılı olurlar. Bende bu yüzden kitap okumayı sevdirmek istedim bu site ile. Gizli kalmış bütün bilgilerin kitaplarda saklı olduğuna inandığımdan, kültür seviyemizi yükseltmek, bilgi hazinemizi daha da zenginleştirmek, gizli yeteneklerin ortaya çıkmasına destek olabilmek için, okusun yazsın benim ülkemin insanları diye bir işin ucundan tutmak isteyen birisiyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu