İbretlik Hikayeler
İbretlik Hikayeler bölümümüzde birbirinden güzel ve ders almamız gereken ufkumuzu genişletip bizlere ferahlık sunan hikayeler mevcuttur. Bu hikayeleri okudukça hayatımızdaki yanlışları ve eksiklikleri fark edebiliriz. Hatta belkide o hataları düzeltmek için kendimizde bir ışık yanmasını sağlayabiliriz.
İbretlik Hikayeler bazen gerçekten duygusal yönümüzün açığa çıkmasına sebep olabilir. Bazen de sadece kendimize değil çevremize de farklı şekillerde eğitici ve örnek olacak şeyler öğrenebiliriz. Bu bölümde en çok ülkemizdeki olaylardan esinlenerek yazılmış yazılar olduğu gibi farklı ülkelerdeki yabancı insanlarında ibretlik kısa veya uzun hikayelerini de okumuş olacaksınız.
Kendi başınızdan geçen veya birilerinden duymuş olduğunuz ama bunu da herkesin bilmesi gerekli diye düşündüğünüz ibretlik hikayeleriniz varsa sitemizdeki Hikayenizi Ekleyin sayfasından yayınlanması için bizlere ulaştırabilirsiniz.
-
Çok Güzel Bir Hikaye: “Karabaş”
Çok Güzel Bir Hikaye: “Karabaş” Kendimi bildim bileli hayvanları severim, bilhassa sokak hayvanlarını. Biz evde hayvan besleyecek kadar yerleşik düzene…
Devamını Oku » -
Hikaye Okumak: “Babaanem”
Hikaye Okumak: “Babaanem” Annem bizi terkettiğinde ben 6, ablamda 8 yaşındaydık. Bizi babaannem büyüttü. Babaannem Osmanlı bir kadındı. Koca koca…
Devamını Oku » -
“Bir Çiçek” Hikayesi
“Bir Çiçek” Hikayesi Mutsuz bir dünyada yaşıyordu. Her gün tek düze geçiyordu. İnsanların suratında hayatın monotonluğu ve eziyetinin getirdiği mutsuz…
Devamını Oku » -
Hikaye Oku; “Boş Olmak..”
Hikaye Oku; “Boş Olmak..” Ben 20 yıldır eşinden ayrılmış bir bayanım... Neden mi ayrıldım??? İşte sorun burada…Ben bunu ne eşime,…
Devamını Oku » -
Hikaye Oku; Gerçek Bir Öğretmenin Hikayesi
Hikaye Oku; Gerçek Bir Öğretmenin Hikayesi Adam 48 yıl önceki ilkokul öğretmenini parkta görünce, utanarak yanına yaklaşıp “hocam beni tanıdınız…
Devamını Oku »