Eğlendirici Hikayeler
Birbirinden güzel okurken hoşça vakit geçirebileceğiniz eğlendirici hikayeler köşemizde sizler için seçtiğimiz yüzlerce hikaye var. Bu hikayelerin sayısı gün geçtikçe de artacaktır. Okurken kimi zaman gülümseyecek kimi zaman ise kahkahalara boğulacağımız bu hikayeler ile güzel vakit geçirebileceğinize emin olabilirsiniz.
Sizlerde bu kategoriye uygun hikayelerinizi sitemizin Hikayenizi Ekleyin bölümünden bizlere yayımlanması için gönderebilirsiniz.
-
Ojelerim Bozulmasın Diye Evlenmiyorum!
Ojelerim Bozulmasın Diye Evlenmiyorum! Ben yoruldum, insanlar yorulmadı sormaktan. Neden evlenmiyor muşum?! Kocalar kapıda sıraya dizildi de biz mi seçemedik?…
Devamını Oku » -
Kadın Her Yaşta Akıllıdır Diye Boşuna Dememişler.
Gerçek ve Güzel Bir Hikaye Kadın Her Yaşta Akıllıdır Diye Boşuna Dememişler. Hastane santralinin telefonu çaldı. Arayan yaşlı bir büyükanne…
Devamını Oku » -
Aşk ve Çılgınlık
Aşk ve Çılgınlık Masal bu ya; uzun yıllar önce, dünya oluşmamış, insanlar dünyaya ayak basmamışken, iyi huylar ve kötü huylar…
Devamını Oku » -
Bir de Kurdun Ağzından Dinleyelim Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesini
Bir de Kurdun Ağzından Dinleyelim Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesini Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. Orman benim evim, temiz…
Devamını Oku » -
Sınav Sonuçları
Sınav Sonuçları Üniversitede okuyan bir öğrenci yıl sonu sınavlarına girmiş ve arkadaşına: – Ben memleketime gidiyorum, sınavlar belli olduktan sonra…
Devamını Oku » -
Hayırlısı…
Hayırlısı… Müstakil bir evim olsun, ve küçük bir bahçem. Eski bir radyom, birde kanepem. Bahçemde erik ağacım, ve yanında kiraz.…
Devamını Oku » -
Dalkavuk sınavı
Dalkavuk sınavı Eskiden konaklarda dalkavuk bulundurmak adetmiş. Konağın birinde bir gün Bey demiş ki: – Bir dalkavuk alacağım, filan gün…
Devamını Oku »