Eğlendirici Hikayeler
Birbirinden güzel okurken hoşça vakit geçirebileceğiniz eğlendirici hikayeler köşemizde sizler için seçtiğimiz yüzlerce hikaye var. Bu hikayelerin sayısı gün geçtikçe de artacaktır. Okurken kimi zaman gülümseyecek kimi zaman ise kahkahalara boğulacağımız bu hikayeler ile güzel vakit geçirebileceğinize emin olabilirsiniz.
Sizlerde bu kategoriye uygun hikayelerinizi sitemizin Hikayenizi Ekleyin bölümünden bizlere yayımlanması için gönderebilirsiniz.
-
Eğlendiren Hikayeler; “Mandalar Sosyeteyi Yarıştırıyor”
Eğlendiren Hikayeler; “Mandalar Sosyeteyi Yarıştırıyor” Hikaye Oku; Eski geleneklerdendir ziyaret. Dün gibi hatırlıyorum. Biz mahalle olmadan evvel köy idik. Doksanlı…
Devamını Oku » -
Yaşanmış Gerçek Bir Hikâye; “Çelenk Görüntüsü”
Yaşanmış Gerçek Bir Hikâye; “Çelenk Görüntüsü” Hikaye Oku; Çelengi bilmeyenimiz yoktur herhalde? En adi en hafif ve atık malzemelerden yapılır.…
Devamını Oku » -
Babamın Yorganı
Babamın Yorganı Yaşanmış Bir Olay! 😁😁😁 Tam on sekiz yıl önce yaşadığım bir olay. Yıl 2000. Prefabrik yapıda kalıyoruz. Başımda…
Devamını Oku » -
CANKURTARAN CEVAHİR
Şiir – Hikaye ve mizah içerir. CANKURTARAN CEVAHİR Tutturdu kursa gitcem balık adam olucam sende nerde o beden kimleri kurtaracan…
Devamını Oku » -
Memduh Şevket Esendal’ın “Bu Yollar Uzar” Hikayesi
Hikaye Oku; Türk Edebiyatının en tanınmış öykü yazarlarından biri olan Memduh Şevket Esendal, öykü türü yazıların bilinen en etkili isimlerinden…
Devamını Oku » -
Psikoloğa Giden Bir Adamın Hikayesi,
Psikoloğa Giden Bir Adamın Hikayesi, Psikoloğa giden bir adam; ”Geceleri uyuyamıyorum efendim”demiş, ”Sürekli yatağın altında biri var gibi geliyor. Yatağın altına…
Devamını Oku » -
Umman Nine’nin Askerdeki Torununa Mektuplarından
Umman Nine’nin Askerdeki Torununa Mektuplarından “Amanın yavrııım, dün bizim tığkuyrukların Osman Çavuşun karısı Dudu, bi kız daha doğurdu. Tam altı dene…
Devamını Oku »